Бекъм: Рууни се намира в правилния отбор при правилния мениджър


Н. Гавазов

Бекъм: Рууни се намира в правилния отбор при правилния мениджър

В интервю за Skay News, бившият капитан на Англия Дейвид Бекъм заяви, че няма проблеми с Фабио Капело и може да продължи международната си кариера. Звездата коментира също така и ситуацията около Уейн Рууни и подчерта, че голмайсторът на Юнайтед ще се справи с личните си проблеми, защото се намира в правилния отбор и при правилния мениджър. Както е известно, няколко дни преди квалификацията на Англия срещу Швейцария медиите на Острова разкриха връзка на Рууни с проститутка. Това породи спекулации, че Уейн няма да се справи със задачите си във важния мач и най-вероятно ще бъде резерва.

„Когато подобна ситуация се случва, това може да повлияе върху целия отбор. Но мисля, че всички застанаха зад гърба му и Уей показа своята същност по време на двубоя", заяви Бекъм пред Sky News.

В събота Рууни се изправя с Манчестър Юнайтед срещу освиркванията на феновете на Евертън на „Гудисън Парк, но Бекъм вярва, че това няма да се отрази по никакъв начин на Уейн.

„Той определено се намира в правилния отбор и има правилния мениджър, за да се измъкне от всяка една ситуация. От личен опит зная, че точно това е Манчестър Юнайтед. Това е клуб, който поставя ръцете си около теб и винаги се грижи за своите футболисти. Винаги чувстваш подкрепата на мениджър и ръководство и той го има това в момента", завършва Бекъм.

 

  Сподели
108