Дийни: На Арсенал му трябват осем прозореца, за да настигне големите


Н. Гавазов

Дийни: На Арсенал му трябват осем прозореца, за да настигне големите

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни е убеден, че Арсенал може да се нуждае до осем трансферни прозореца, за да стане претендент за спечелване на  Висшата лига. Според Трой, лондончани са предприели правилните стъпки по пътя на това да станат страшна сила в Англия след смяната на мениджъра през лятото.

Въпреки това, лидерът на Уотфорд, който се изказа много арогантно за отбора на Арсен Венгер през миналия сезон, предупреждава, че пътят към върха ще бъде дълъг.

"Всеки знае, че не се разбираме добре с Арсенал. Мисля обаче, че те са станали по-твърди с Унай Емери и много от техните играчи таят в себе си голова заплаха.

Сега той играе с различни стилове. Те могат да играят напред с две големи момчета, които винаги отбелязват голове и винаги ви дават шансове за постигане на добър резултат.

Въпреки това, футболът работи с шестмесечни периоди  между трансферните прозорци и те ще трябва да излязат отново на пазара.

Вижте колко трансферни прозореца ги отделят от големите отбори. Вероятно можете да говорите за шест, седем или осем. Просто това е  реалността.

Знам, че хората говорят за техния значителен  напредък, но това е само напредък спрямо миналата година. Те все още са далеч зад отбори като Манчестър Сити и Юнайтед - не само по отношение на разходите, но и по отношение на нивото на привлечените играчи", заяви Дийни.

  Сподели
423