Ман Сити със седем през Родърам (видео)


И. Ангелов

Ман Сити със седем през Родърам (видео)

Манчестър Сити прие Родърам в срещата от третия кръг на ФА Къп. Днес на "Етихад Стейдиъм" домакините се разправиха с противника със 7:0, без да използват голяма част от звездите на отбора.

В 12-ата минута резултатът откри Рахим Стърлинг, който бе намерен в наказателното поле от Де Брюйне, финтира защитник и стреля за 1:0. Така англичанинът се оказа замесен в 100 гола в своите 167 мача за Сити във всички турнири от идването си през 2015-та с 55 гола и 45 асистенции.

В 43-ата минута при центриране на Илкай Гюндоган в наказателното поле гол вкара и Фил Фоден за 2:0, като това стана и с късмет при отиграването му. 2 минути след това Кайл Уокър напредна и центрира остро, а Аджаи си вкара автогол в опита да лиши Стърлинг от топката за 3:0.

Във втората част 4:0 направи Габриел Жезус в 52-ата минута, след подаване на Стърлинг и удар от близо. В 73-ата минута Гюндоган асистира и на Рияд Марес за удар през краката на вратаря и 5:0.

6:0 оформи Отаменди след трета асистенция на Гюндоган и подаване от корнер на близката греда за удар с глава. Крайното 7:0 оформи Сане в 87-ата минута, когато премина през няколко човека и с мощен удар от дъгата не остави шансове на вратаря. Въпреки индивидуалната изява тук, последното подаване и асистенцията бе отново регистрирана за Гюндоган.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
360