Оле: Идва първото истинско предизвикателство - Тотнъм


И. Ангелов

Оле: Идва първото истинско предизвикателство - Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че дори не е мечтал за толкова добро начало на кариерата си начело на клуба, след като при пет поредни победи от поемането на тима той направи това за първи път за клуба от легендарния Мат Бъсби през миналия век. След поредица от срещи с отбори от долната половина на таблицата във Висшата лига обаче в неделя Юнайтед излиза срещу Тотнъм, който в последната си среща разби Транмиър Роувърс във ФА Къп със 7:0.

"Шпорите на Уембли - това е истински тест. Ние нямаме търпение за това защото този мач ще ми даде по-голямо познание за това къде стоим в сравнение с лидерите. Ние не сме доволни да говорим за четвърто, пето или шесто място - след година или две клубът трябва да е високо в таблицата."

За първите си срещи с клуба Солскяер каза:

"Никога няма лесни мачове. Ние сме губили срещи в миналото срещу тези отбори, няма лесен мач във Висшата лига. Аз мисля, че представянето ни на гости на Нюкасъл беше професионално. Днес срещу Рединг не беше лесно след девет промени в състава, но спечелихме."

  Сподели
672