Ловрен: Ливърпул да се успокои и да отговори


И. Ангелов

Ловрен: Ливърпул да се успокои и да отговори

Хърватският защитник на Ливърпул Деян Ловрен сподели, че не е притеснен от прекратяването на поредицата срещи без загуба на тима от Манчестър Сити в последния кръг на Висшата лига. В четвъртък "гражданите" надиграха своя съперник и съкратиха дистанцията на върха до 4 точки, а Ловрен сподели:

"Съобщението ми в съблекалнята след загубата беше да останем спокойни. Има много мачове пред нас, и ние знаехме, че ще е голям сезон - ние все още сме първи. Нищо не се е променило.

"Трябва да останем спокойни, да сме концентрирани мач след мач и да не гледаме назад. Дали печелим или губим, трябва да продължим без да гледаме назад. Хората вече се съмняваха в нас още преди началото на сезона, а за този мач говореха сякаш е титлата. Но това е футбол. Нещата се решават мач след мач, ще видим в края на кампанията.

"Аз не мисля, че този мач промени нещо. Не, ние сме много силни, и психически. Това е Ливърпул и ние винаги отговаряме когато е трудно. Сега е трудно, срещата свърши и не можем да променим това. Трябва да приемем загубата, да поздравим Манчестър Сити и да вярваме в тима."

  Сподели
505