О'Шей: Оле може да си спечели позицията за постоянно


И. Ангелов

О'Шей: Оле може да си спечели позицията за постоянно

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Джон О'Шей смята, че новият временен мениджър на клуба Оле Гунар Солскяер, може да стане фаворит за получаването на работата за постоянно след невероятната промяна, която предизвика след напускането на Жозе Моуриньо и заемане на мястото му. Юнайтед има перфектен рекорд при норвежеца след 4 мача, а той ще остане до края на сезона начело на клуба.

"Той прави адски добро впечатление откакто получи работата, това е ясно. Той върна тази свобода на изразяването на играчите и насладата. Те са в Манчестър Юнайтед защото са добри играчи. Това е основното нещо.

"Те наистина показаха намерение и спечелиха срещите си, но те довършваха противниците си в мачовете. Всичко изглежда върви перфектно в момента - той прави смяна и резервата вкарва след 40 секунди. Всичко върви в полза на мениджъра в момента, и аз се надявам той да остане непобеден в лигата до края.

"Ако той продължи този поход, но дано той не е във ФА Къп, а в Шампионска лига, и продължи така в лигата, той ще стане основен претендент за тази работа през лятото."

  Сподели
464