Карагър: Победа на Ливърпул няма да реши титлата


И. Ангелов

Карагър: Победа на Ливърпул няма да реши титлата

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър коментира възможността тимът да излезе 10 точки пред преследвачите си във Висшата лига след днешния двубой с Манчестър Сити. Според бившия защитник обаче състезанието далеч няма да е приключило, независимо от изхода на срещата:

"Ако Ливърпул спечели тук това ще отвори голяма дистанция. Но нищо няма да е приключило, защото има дълъг път до края. Ако отбор като Ман Сити може да загуби толкова точки за месец до 6 седмици, то няма съмнение, че такова нещо може да се случи и на Ливърпул в бъдеще.

"Ако има равенство, аз мисля, че и 7 точки ще са прекрасна преднина за Ливърпул, но това може да се промени рязко за два или три кръга. Все още има ужасно много време до края. Ако Сити ги победи Ливърпул ще е в трудна ситуация, но мисля, че ако Сити спечели това ще ги върне в битката.

"Ливърпул победи Манчестър Сити три пъти през 2018-та, така че отборът ще си вярва, че може да спечели. Самочувствието, което Ливърпул може да вземе с победата ще доведе до страхотната възможност тимът да спечели Висшата лига за първи път.

"Ще е трудно, разбира се, защото Сити е топ отбор и те са били в тази ситуация и са излизали с успех."

  Сподели
368