Канте: Челси не може да разчита само на Азар


И. Ангелов

Канте: Челси не може да разчита само на Азар

Полузащитникът на Челси Н'Голо Канте сподели мнението си, че той и неговите съотборници трябва да работят повече за нападателя Еден Азар след нулевото равенство срещу Саутхемптън в последния кръг. Белгиецът е звездата на "сините" този сезон след като в 20 мача във Висшата лига той допринесе за 19 гола (10 гола, 9 асистенции). Азар игра добре и в последната среща, но колективното представяне разочарова феновете и тимът загуби точки. Пред официалния сайт на Челси Канте каза:

"Всички знаем, че Еден е фантастичен играч. Той ни помогна много през сезона и предишните сезони. Той може по всяко време да направи разликата, но ние трябва да разчитаме на всички играчи. Ние създадохме положения, които пропуснахме. В момента ни е трудно, но трябва да се върнем към победите."

В срещата със Саутхемптън гол на Мората бе отменен поради засада, а вратарят Ангъс Гън се намеси прекрасно на няколко пъти. Канте продължи:

"Имаше липса на късмет за нас защото от такива положения можехме да реализираме. Срещата завърши при равен и сега трябва да се върнем към победите в следващия мач във ФА Къп, както и в полуфинала на Купата на лигата. Ще видим какво ще направим тази седмица."

  Сподели
459