Солскяер: Имаме вярата на Сър Алекс


И. Ангелов

Солскяер: Имаме вярата на Сър Алекс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че е уверен, че той и неговият треньорки щаб имат подкрепата на легендарния сър Алекс Фъргюсън, тъй като те притежават всички ценности на отбора. Юнайтед спечели трите си мача под ръководството на Солскяер, вкарвайки 12 гола. Той успя да постигне най-добрия резултат от пенсионирането на Фъргюсън през 2013-та година с успеха с 5:1 над Кардиф във Висшата лига.

"Той ми влияеше директно 15 години, така че очевидно в тези години той е указал повече влияние върху мен, отколкото в тази последна седмица, когато дойде при нас.

"Очевидно аз го държа информиран за нещата, а той ни посети. Аз мисля, че той се наслади на престоя на тренировъчното игрище. Ние имахме няколко добри разговора, с него и екипа. Той ни окуражи. Той знае, че ние - с този екип - сме Манчестър Юнайтед от горе до долу. 

"Той знае, че ще направим каквото можем, до последната секунда, в която сме тук, за да можем ние и Манчестър Юнайтед да се представят възможно най-добре."

Запитан дали притежава качества за нивото на Манчестър Юнайтед, Солскяер каза:

"Не знам дали се чувствам у дома на това високо ниво, но аз съм у дома в този клуб. Това е важното, аз съм прекарал 15 години тук, и да виждам всички тези хора по коридорите, аз се чувствам комфортно в това обкръжение. Така че зависи от вас, медиите, да ме оцените и да прецените нивото, но определено аз се наслаждавам на връщането си."

  Сподели
417