Клоп: Не зная дали ще продължа с Ливърпул


И. Ангелов

Клоп: Не зная дали ще продължа с Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели пред Sky Sports вчера, че все още не знае какви ще са плановете преди и след изтичането на договора му с отбора през 2022 година. Превърнал се в герой за феновете на "червените", бившият наставник на Борусия Дортмунд все още не е спечелил злато с новия отбор.

"Аз не искам да мисля толкова напред. Ако направите такава новина, хората ще започнат да говорят. Всичко е наред в момента, но все още хората говорят 'Клоп не е спечелил нищо'. Аз наистина нищо не съм спечелил и това е част от истината, но сега не трябва да мислим за 2022-ра, много е далеч.

"През лятото ще има хора, които ще кажат, че е най-добре да си тръгна ако спечелим нещо, защото вероятно няма да спечелим нищо след това. Други ще кажат, че трябва да си тръгна ако не спечелим трофей. Но докато всички се наслаждаваме на работата тук, и говоря за всички - собствениците, играчите и феновете, то тогава можем да опитваме и опитваме. В момента, в който някоя от тези групи не е щастлива вече, тогава вече ще започнем да говорим 'нека поне опитаме'.

"Сега сме в добър период, 2022 е много далеч и не трябва да мислим за това."

  Сподели
419