Невил: Оле ще е ключов


И. Ангелов

Невил: Оле ще е ключов

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели, че временният мениджър на тима Оле Гунар Солскяер трябва да наложи мнението си за трансферната политика, за да е успешна тя през идния зимен трансферен прозорец. Sky Sports предаде:

"Работата на Оле в следващите шест месеца е да е главен треньор, главен скаут, глава на привличането на кадри и той трябва да е убеден, че получава добра информация за нуждите на отбора. Моите притеснения са, че човекът, който прави трансферите през последните три или четири години не се справя. 

"Това трябва да се промени и аз съм сигурен, че в клуба в следващите месеци ще бъдат назначени правилните хора, които са най-добри в работата си и могат да действат правилно. Манчестър Юнайтед трябва да започне да се подобрява иначе ще се затрудни. Стартът беше добър.

"Сега започва тежката работа за Юнайтед. Всеки, който смята, че уволнението на Моуриньо беше отговорът, не е така. Работата започва сега и аз съм сигурен, че хората в клуба са достатъчно мъдри за да знаят това. Имаше мигновен скок при идването на Оле, но това беше Кардиф и трябва да видим дали ще продължи така шест месеца.

"Ако това продължи тези играчи ще имат шанс да играят още една година. Ако формата продължи шест мача и след това отново спадне, те няма да играят тук догодина."

  Сподели
380