Почетино: Тази победа е подарък за моята съпруга


Н. Гавазов

Почетино: Тази победа е подарък за моята съпруга

Мениджърът  на Тотнъм Маурисио Почетино нарече опустошителната победа с 6:2 над Евертън подарък за жена си за годишнината от сватбата.

В последния мач от 18-ия кръг на Висшата лига на Англия  "шпорите" просто издевателстваха над вратаря Джордан Пикфорд  и неговите съотборници, без да показват никакви признаци на умора от дербито с Арсенал в Купата на Лигата в средата на седмицата.

Почетино е много доволен от това как изглеждат възпитаниците му по време на този ваканционен период и посвети поредната победа на съпругата си.

"Това е подарък за жена ми. Омъжихме се преди 26 години. Чудесен начин да го отпразнуваме тази вечер.

Толкова съм доволен, толкова щастлив. Приближихме се до тази игра след много тежък мач срещу Арсенал в сряда, а днес отборът беше толкова свеж, толкова енергичен. Играхме наистина добър футбол. Беше страхотно. Трябва да се гордееш, когато играеш по този начин.

Сон притежава огромно майсторство, той има невероятен завършващ  удар. Но е невъзможно да хвалиш само еди - целият отбор заслужава похвала. Показахме футбол с невероятно качество, и това е въпреки факта, че Евертън има много добър отбор. Те вкараха първи и поведоха в резултата, но показахме характер.

Този резултат дава невероятно усещане. Първоначално бе трудно, но ние доминирахме 90 минути и бяхме много по-добри от тях. Сега е много натоварен период, а това е чудесен начин да го започнем", заяви Почетино.

  Сподели
396