Погба: Благодаря на Жозе, че ме разви


И. Ангелов

Погба: Благодаря на Жозе, че ме разви

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба обяви, че не във всичко се е разбирал с бившия мениджър Жозе Моуриньо, но след вчерашната победа при новия наставник Оле Гунар Солскяер над Кардиф Сити с 5:1 французинът благодари на португалеца за работата му с тима:

"Аз зная, че чакате да кажа нещо за Жозе и за резултата днес. Очевидно ние сме щастливи с този резултат. Играхме добре, представянето на тима беше страхотно, но знам че искате да ме питате за Жозе. 

"С Жозе ние спечелихме трофеи и аз искам да му благодаря за това. Не всичко сработи с него, но някои неща се получиха - ние спечелихме трофеи. Печеленето на трофеи те подобрява като човек и това е. Вече е в миналото. Аз искам да му благодаря за това.

"Аз съм сигурен, че всички играчи чакат с нетърпение следващия мач, точките. Ние искаме да се върнем на върха в лигата. Само това искам да кажа. Ние сме щастливи с първия мач на мениджъра и сега трябва да продължим по този начин. Не можем да играем така и да вкараме пет гола, а след това да си позволим загуба."

  Сподели
429