Инс предрича титла за Сити


Н. Гавазов

Инс предрича титла за Сити

Бившият играч на националния отбор на Англия Пол Ис направи прогноза за това кои отбори ще завършат сезона в топ 4 на Висшата лига.

Напомняме, че преди изиграване на мачовете от 17-я кръг в Премиършип лидер в класирането е Ливърпул. Инс обаче не вярва, че хората на Юрген Клоп ще успеят да удържат лидерството си до края.

Давайки титлата на Манчестър Сити, в същото време Пол очаква, че Челси отново ще остане без Шампионска лига - освен,  ако не спечели европейската лига през този сезон.

"Трудно е, защото всички предсказват титла на Сити. Аз също ще назова титла за Сити, защото  дори срещу Челси те играха толкова доминиращо през първото полувреме. Просто помислете: Без Агуеро и Де Брюйне те доминират срещу други отбори.

За това , че Сити ще бъде шампион, а Ливърпул ще бъде на второ място към финала.  Бих искал да кажа, че Ливърпул ще бъде първи, но все пак мисля, че ще останат втори. След това ще е Тотнъм, а накрая Арсенал.

Не мисля, че Челси вкарва достатъчно голове. Те много разчитат на Азар, който леко забави оборотите. Според мен Жиру не вкарва достатъчно, а Мората изглежда откъснат, не тича и не иска да се движи", заяви Инс.

  Сподели
405