Почетино вини националния отбор за проблемите на Трипиер


Н. Гавазов

Почетино вини националния отбор за проблемите на Трипиер

Мениджърът на Тотнъм Морисио Почетино обвини националния отбор на Англия за здравословните проблеми на своя краен защитник Кийрън Трпиер.

Напомняме, че англичанинът се завърна на терена след месец отсъствие заради травма на слабините в снощния победен мач със Саутхемптън. Но в края на срещата със "светците" Кириън се принуди да поиска медицинска помощ, а малко по-късно бе заменен.  

Според Почетино, футболистът му все още страда от факта, че треньорският състав на английския национален отбор не е показал  предпазливост по време на финалите на Мондиал 2018.

"Това е един и същ проблем, който се появи за първи път на Световното първенство. Помните ли  полуфинала срещу Хърватия, когато той напусна терена?  Три дни след този двубой той игра срещу Белгия и това има ефект. Сега плаща висока цена за това.

Ситуацията е такава, че теренът не е в перфектно състояние, а когато полето е такова, страдат ингвиналните мускули. Трябва да внимаваме с него, но този проблем ще го притеснява още дълго.

Когато става дума за слабините, това винаги е трудно място, но не мисля, че нараняването му е сериозно. Той трябва да приеме положението и понякога да играе с болка", заяви Почетино за Daily Mail.

  Сподели
404