Моуриньо: Футболистите играха със сърце и душа


Н. Гавазов

Моуриньо: Футболистите играха със сърце и душа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за мача с Арсенал от 15-я кръг на Висшата лига на Англия. Напомняме, че "артилеристите" два пъти повеждаха в резултата, но домакините и двата пъти реагираха бързо и изравняваха резултата. Така съперниците не се победиха и завършиха при резултат 2:2. Жозе не крие задоволството си от отношението на своите футболисти към игрта.

 "През сезона ние много пъти се самоубивахме. Днес играчите играха със сърце и душа, фантастично себераздаване още от първата минута. Няколко добри индивидуални изпълнения, но някои играчи имаха трудности. Далот, Рохо, Дармиан, Бейли, Смолинг - те дадоха сърцето си в тази игра.

Бяхме длъжни да победим. Допуснахме две големи грешки, които доведоха до головете. Пропуснахме втория гол в ужасен момент, в момента, в който отборът ни започна да доминира.

Има неща, които не мога да получа от играчите си, но не мога да кажа нищо повече. Но те играха с цялото си сърце, сигурен съм. Предпочитам просто да кажа, че съм щастлив, че те играха от сърце, със своята отдаденост и смелост", заяви Моуриньо.

  Сподели
450