Юнайтед два пъти се върна срещу Арсенал (видео)


И. Ангелов

Юнайтед два пъти се върна срещу Арсенал (видео)

Манчестър Юнайтед прие Арсенал в срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" гостите успяваха на два пъти да поведат в резултата, но с бързи отговори "червените дяволи" се върнаха в мача за крайното 2:2.

Шкодран Мустафи реализира първото попадение днес в 26-ата минута след корнер на Торейра, който защитникът отклони към вратата. Де Хеа се намеси тук, избивайки топката над себе си към вратата, като при последвало спасяване технологията на линията отчете гол за гостите и 1:0.

В 30-ата минута Юнайтед отговори чрез Марсиал, който от позиция на засада успя да върне топката за французина, който реализира от непосредствена близост за 1:1.

На почивката Унай Емери замени Рамзи с Мкхитарян, след принудителната смяна в първото полувреме на Холдинг с Лихтщайнер. Лаказет пък се появи за гостите в 65-ата минута. Именно той в 68-ата вкара за 2:1 при огромна грешка в защита на Рохо, която позволи на Мкхитарян да намери нападателя на чиста позиция.

Само минута след това обаче резултатът стана отново равен и за 2:2 Лингард се възползва от неуместните действия на бранителите на "артилеристите". Към края двата тима не изглеждаха особено енергични и резултатът се запази непроменен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
456