Моуриньо: Юнайтед не показа никакво желание


И. Ангелов

Моуриньо: Юнайтед не показа никакво желание

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че неговите момчета не са показали сърце и желание за игра в нулевото равенство в събота срещу Кристъл Палас на "Олд Трафорд". Сега Юнайтед изостава от първото място и кръвния враг Манчестър Сити с 14 точки след само 13 кръга.

"Това е лош резултат, няма как да го погледнем сякаш точката е успех, защото това са две загубени точки. Кристъл Палас заслужава похвалите. Те пристигнаха за това, взеха го и се бореха, дадоха всичко за това. Аз не искам да отнемам от постижението им.

"Ние трябва да виним себе си, защото започнахме наистина добре и правехме най-трудните неща, но не вкарахме. Ние пренесохме идеите от анализите на противника в играта, но без успех. Използвахме фланговете добре, но нямахме интензитет, нямаше желание.

"Това е мач, който имахме нужда да спечелим. Ако играем с тази философия и срещу Йънг Бойс, ние няма да спечелим и след това ще трябва да пътуваме до Валенсия за победа. Това беше специален мач - един от осемте специални до края на декември. Трябваше да спечелим, но не показахме достатъчно сърце.

"Трябва да играеш с мисъл, но и със сърце, а мисля, че не показахме сърце днес."

  Сподели
530