Емери: Няма напрежение за топ 4


И. Ангелов

Емери: Няма напрежение за топ 4

Мениджърът на Арсенал Унай Емери настоя, че не е под напрежение от ръководството на клуба за постигане на квалификация в Шампионска лига. Миналата седмица директорът Венкатешам обяви, че няма да е катастрофа пропуска на ШЛ и "десетките милиони лири" от турнира. В момента Емери държи пето място и коментира:

"Аз научих в миналото, че не съм под напрежение. Аз научих, че трябва за мен и моите играчи, ние да имаме големи очаквания. Тук аз искам да предам на всеки играч, че това високо ниво има нужда от работа, трябва да останем тук. Това не е напрежение, а очакване, всеки ден искаме максимума.

"Ние искаме топ 4, но не е лесно. Ще работим и ще търсим как, във всяка тренировка, всеки мач, да се доближим до четворката."

Арсенал излиза срещу Борнемут на Еди Хау през този уикенд:

"Те са много организиран отбор. Те работят здраво, тактически работят всеки мач. За нас неделя е голям тест, защото трябва да продължим прогреса. Много е важно да покажем на всеки фен какъв е манталитетът ни в неделя. Аз мисля, че те са много добър отбор, млад треньор, но добър. Борнемут е готов да се движи интензивно и тактически по терена. 

"Трябва да се подготвим добре. Трябва да сме готови да покажем качество, интензитет и манталитет за 90 минути."

  Сподели
417