Карагър разказа за единствения шанс за титла на Ливърпул


Н. Гавазов

Карагър разказа за единствения шанс за титла на Ливърпул

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър разказа за единствения шанс пред Ливърпул за спечелване на титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, мърсисайдци направиха 1:1 с Арсенал през уикенда, което изпрати колектива на Юрген Клоп на трето място в таблицата за класиране и позволи на Манчестър Сити еднолично да оглави групата.

Карагър е на мнение, че бившият му отбор може да изпревари действащия шампион. Джейми предполага, че "гражданите" ще намалят оборотите във Висшата лига, ако достигнат на по-късен етап в Шампионска лига.

"В Ливърпул са разстроени от допуснатия гол срещу Арсенал. Но мисля, че феновете на Ливърпул, включително и аз, трябва да се успокоим. Усещането след мача е сякаш Ливърпул е загубил борбата за титлата. Мислите си, че сме загубил две точки. А Манчестър Сити дръпна с две точки. Но пред нас ма дълъг път.

Сити е по-добър от Ливърпул и това се знае от всеки. Но това не означава, че Ливърпул не може да спечели титлата.

Мисля, че надеждите на Ливърпул за титла могат да се въплътят през втората половина на сезона, ако Сити стигне далече в Шампионска лига. Техният фокус ще е насочен към Шампионска лига и тогава те могат да загубят концентрация във Висшата лига.

В това е единственият шанс за Лвърпул, защото Сити е по-добрият отбор", заяви Карагър.

  Сподели
493