Ласелс призова феновете да не протестират срещу Ашли


Н. Гавазов

Ласелс призова феновете да не протестират срещу Ашли

Капитанът на Нюкасъл Джамал Ласелс призова феновете на своя клуб да се откажат от плановете за бойкот на домашните мачове в знак на протест срещу собственика на клуба Майк Ашли. "Свраките" нямат нито една победа от началото на сезона във Висшата лига на Англия и заедно с Хъдърсфийлд заемат последно място в класирането.

Ужасните резултати само подсилват разочарованието на феновете, които виждат в собственика на клуба Майк Ашли източник на всички проблеми.

Ласел, който по-рано през седмицата подписа нов договор с Нюкасъл, свързвайки бъдещето си със "свраките" до 2024 година, неочаквано защити своя бос.

"Знам, че всички го сочат с пръст като главен виновник за нашите проблеми. Но неотдавна той ни покани на обяд и всичко бе прекрасно. Това е славно момче. Харесва ми. Много ще помогне, ако всеки в Нюкасъл престане да излъчва негативизъм и се обединим. Важното е да бъдем заедно, когато сме на дъното на таблицата.

Когато съществуват проблеми зад пределите на терена, това влияе на играчите. Много би ни помогнало, ако се сплотим и превърнем тази негативна енергия в позитивна енергия, което ще ни помогне да печелим точки. Само безпорядък се създава, когато постоянно слушаш негативни неща, а феновете са настроени срещу Майк. Това не помага. То влияе върху химията в съблекалнята", заяви Ласелс.

  Сподели
552