Реднап: Невил говори глупости за Тотнъм


И. Ангелов

Реднап: Невил говори глупости за Тотнъм

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап нападна Гари Невил за коментара му на Тотнъм по време на телевизионно студио. Бившият капитан на Манчестър Юнайтед обяви в ефир, че според него през годините отборите на Тотнъм са били под нивото:

"Тотнъм за 30 години от живота ни се показа като безгръбначен, мек, чуплив боклук. Ти можеш да падаш с 2:0 и винаги си мислиш, че ще победиш с 5:2. Така са те. Ти знаеш, че при най-малкото бутане те ще се въргалят на терена. Но сега имаме най-твърдия и издръжлив Тотнъм, който сме виждали и не трябва да се уморяваме от тях."

71-годишният Реднап отговори на Невил:

"Коментарите на Гари Невил бяха абсолютен срам. Аз мога да коментирам само времето, когато бях там, но е позорно да кажеш, че играчи като Модрич, Гарет Бейл, Ледли Кинг и Ван дер Ваарт са такива. Позор е да ги наречеш безгръбначни. Бях много ядосан от коментара.

"Аз мисля, че той трябва да си напише домашното преди да коментира така. Той управляваше Валенсия и когато беше там те бяха най-слабите в историята си. Изведнъж той излезе с коментари за Тотнъм при един лош случай, като спомена Майкъл Доусън, който е сред най-добрите професионалисти, с които съм работил.

"Той трябва да си пише домашните. Имахме страхотни мачове срещу Арсенал и Ливърпул с Джейми Карагър и ги побеждавахме в този период. Имахме добри мачове."

Невил отговори в социалните мрежи на думите на Реднап, като ги цитира и постави емотиконка на смях до сълзи.

  Сподели
445