Жозе: Лукаку е като бутилка кетчуп, трябва да я разклатиш


И. Ангелов

Жозе: Лукаку е като бутилка кетчуп, трябва да я разклатиш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сравни головата суша на Ромелу Лукаку с разклащането на бутилката с кетчуп, преди срещата на нападателя с бившия отбор Евертън. Sky sports цитира:

"Аз мисля, че един от най-добрите реализатори във футбола имаше смешен начин да описва голова суша. Това беше когато Кристиано Роналдо говореше за бутилката с кетчуп, когато я разклащаш. Головете започват да идват и идват, и идват. Аз вярвам, че с Лукаку ще се случи това, но реалността е, че в момента не се случва.

"Вече много мачове не вкарва гол. Но не само не вкарва, а и представянията и щастието в тях е проблем. Но той е добър играч, добро момче. Аз мисля, че най-добрият начин да работим е да продължим и моментът ще дойде.

"Евертън има едно предимство пред нас, което е, че те имат подобен потенциал, но много по-ниски очаквания. Всичко, което правят добре, е позитивно. Настроението е спокойно при инвестициите им. Те подобриха тима, имаха време да работят, нямат напрежение, никакво, а потенциалът им е подобен на нашия.

"Ние имаме този екстра фактор, защото сме Манчестър Юнайтед, но трябва да сме достатъчно силни и смели, за да знаем, че това е мач, който можем да спечелим."

  Сподели
489