Манчестър се препъна срещу Фулъм (видео)


П. Пенков

Манчестър се препъна срещу Фулъм (видео)

Манчестър Юнайтед се препъна в двубой срещу Фулъм от втория кръг на английската Висша лига. Червените дяволи позволиха на съперниците им да изравнят резултата в последната минута и да се доберат до точката в срещата.

Юнайтед откри резултата "Крейвън Котидж" в 11-та минута пред погледите на 25-те хиляди зрители. Попадениято беше дело на Пол Скоулс, който получи извън наказателното поле от българина Димитър Бербатов, след което шутира намирайки пролука между двама защитници на Фулъм и преодолявайки Дейвид Стоукдейл. Минути преди гола вратаря на Фулъм спаси прекрасно странична ножица на Бербатов.

В 57-та минута Фулъм зарадва публиката си на Крейвън Котидж. Те успяха да изравнят резултата благодарение на Дейвис, който преодоля Евра и стреля в долния ляв ъгъл на Едвин ван дер Сар. Шест минути преди края на двубоя Хангеланд от домакините се опита да изчисти топката от наказателното поле след корнер на червените дяволи, но за негова жалост топката се озова в собствената им врата.

В 86-та минута Юнайтед получиха правото да изпълнят дузпа заради игра с ръка на Дъф. Нани застана зад топката, но Стоукдейл хвана ъгъла и улови. В последната минута на редовното време Фулъм се добра до точката в мача след центриране от ъглов удар. Именно Хангеланд, който си отбеля автогол се раваншира за случилото се и се превърна в герой за домакините. Той успя да засече с глава топката в центъра на наказателното поле, насочвайки я в долния ляв ъгъл на холандския страж на Юнайтед.

Видео: Тук

  Сподели
107