Челси и Юнайтед равни в Лондон (видео)


И. Ангелов

Челси и Юнайтед равни в Лондон (видео)

Манчестър Юнайтед гостуваше на Челси в срещата от поредния десети кръг на английската Висша лига. Днес на "Стамфорд Бридж" домакините поведоха, но допуснаха пълен обрат и "червените дяволи" бяха близо първия си успех на този стадион от 2012-та година насам. В последната минута на добавеното време обаче Рос Баркли реализира за крайното 2:2.

Днес Челси поведе в 21-ата минута след корнер от Вилиан, който намери перфектно главата на Антонио Рудигер за 1:0. До почивката Еден Азар опитваше да създаде повечето ситуации за домакините, но Мората не му помагаше с изявите си в нападение.

След почивката Юнайтед се върна в мача. В 55-ата минута след поредица удари в наказателното поле на Челси топката достигна до Марсиал, който контролира добре кълбото и го изпрати през Кепа за 1:1. 

В 73-ата минута отново Марсиал пое топката около дъгата, освободи си пространство през Азпиликуета и прати топката ниско в ъгъла далеч от вратаря за 2:1. В 96-ата минута срещата бе решена от появилия се като резерва Рос Баркли, който вкара от близо за 2:2 при карамбол пред Де Хеа.

За последно Челси загуби след като водеше на почивката преди 64 (54 победи, 10 равни) мача в лигата - когато през октомври 2011-та допусна обрат от Арсенал

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
526