Моуриньо: Бих приветствал Азар в Юнайтед


И. Ангелов

Моуриньо: Бих приветствал Азар в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че има желанието да посрещне крилото на Челси Еден Азар в своя отбор, след като наскоро белгиецът сподели, че се надява в бъдещето да работи отново с португалеца. Моуриньо и Азар бяха заедно в Челси през 2014-15 при спечелването на титлата и половината от следващата кампания, когато Жозе бе уволнен.

"Ще ми хареса да го имам в Манчестър Юнайтед, но не мисля, че Челси ще го продаде на Юнайтед, така че няма проблем. Историята казва, че когато Еден Азар е най-добрият в лигата, Челси е шампион. Това стана и при мен, и при Антонио Конте. 

"Челси е на върха в лигата сега защото той е човек, който може да направи огромна разлика. Челси е воден от опит и интелигентни хора. Аз мисля, че те не биха продали Еден на Манчестър Юнайтед. 

"Аз мисля, че той е добро хлапе. Имаме добри отношения, бяхме шампиони заедно. Тогава той за първи път стана Най-добър играч във Висшата лига, така че чувствата са добри между нас. Когато е така ти говориш добри неща за другия. Когато не се разбирате не говориш добри неща."

  Сподели
396