Карагър: Салах не е единственият, на който не върви играта


Н. Гавазов

Карагър: Салах не е единственият, на който не върви играта

Експертът Джейми Карагър изрази недоумение от това, че всички говорят за лошата форма на Мохамед Салах, но никой не отделя внимание на спада в играта на неговите партньори в нападение Садио Мане и Роберто Фирмино.

Напомняме, че неделната среща с Манчестър Сити стана поредната, в която тройката нападатели на Ливърпул по никакъв начин не застраши вратата на съперника.

Експерти и пресата акцентираха върху слабата игра на Мохамед, който бе голмайстор на Висшата лига на Англия за миналия сезон, но Карагър е на мнение, че и други заслужават критики.

"Всичко това е последствие от Световното. Тези тримата участваха на Мондиал 2018. Всички заострят вниманието върху Салах, но на двамата също не върви играта. Мисля, че Фирмино има само един гол в последните си пет мача, Мане вкара един в шест или седем.

Въпреки това, даже с тези тримата, които не са във форма, Ливърпул се намира на върха след осем кръга, изигравайки два трудни мача като гост срещу отбори от топ 6 и един у дома. Огромен позитив е да си там, където си сега след три двубоя от осем срещу преки конкуренти", заяви Карагър.

  Сподели
523