Фабрегас: Мората е разтревожен


И. Ангелов

Фабрегас: Мората е разтревожен

Сеск Фабрегас подкрепи нападателя на Челси Алваро Мората да продължи головата си форма след победния му гол през седмицата над МОЛ Види в Лига Европа. След като вкара попадението испанският нападател реагира много емоционално, а опитният Фабрегас коментира пред репортери:

"Алваро със сигурност ще запомни този мач. Той беше много важен за него. Можехте да почувствате, че той беше разтревожен от ситуацията. Той се стресираше, така че този гол ще му помогне много. Аз мисля, че това се случва с всички нападатели, те искат да вкарват. Това е в природата им. Аз не съм се чувствал така защото това не е в играта ми.

"Но аз им съчувствам когато не вкарват, особено на Алваро, с който имам добри отношения и знам, че страда много и му пука. Това е много важно, че го е грижа и иска да се справя добре във футбола. Понякога му се получава, понякога - не, но аз съм щастлив за него. Вярваме в него, вярваме във всички. Той трябва да опитва и да продължи да работи както сега. Поведението му е точно и той винаги дава всичко. Дано това е първи от много голове."

  Сподели
389