Клоп: Формата на Салах не ме тревожи


И. Ангелов

Клоп: Формата на Салах не ме тревожи

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че началото на сезона не го притеснява по отношение на футболиста, който вкара 44 гола в последната кампания - Мохамед Салах. Египтянинът няма гол в последните три мача на отбора, което е нетипично за показаното от него до тук.

"Всички очакват да направи като миналия сезон. Това е ясно, но ние не очакваме това. Искаме да вкарва максимално често, но така стоят нещата. Това е нормално и очаквано. Миналата година колко вкара в първите си 6 мача? А сега вече има два гола в тези 6 мача. Уау, каква криза. Никой не си спомня това, така че няма проблем. Ние постоянно трябва да се справяме с нови ситуации.

"Хората са много позитивни за този или онзи играч. И аз трябва да реша да говоря ли или не. Да говоря ли с играчите или не. С Мо всичко е наред, наистина. Да, той загуби топката и допуснахме изравняване от ПСЖ, но това беше интензивен мач и се случват такива неща. Не винаги се допуска в тези ситуации, но ние допуснахме. Това не беше причината да го заменя. Аз съм окей с него и той с мен. Това е различна ситуация.

"В края на сезона ще гледаме статистика, не в началото. Стартът за нас е добър и за него също. Миналата година имахме нужда от време, тази година ще е същото."

  Сподели
444