Класика на старта за Ман Юнайтед, Бербо с първи гол (видео)


П. Пенков

Класика на старта за Ман Юнайтед, Бербо с първи гол (видео)

В последният двубой от първия кръг на английската Висша лига Манчестър Юнайтед постигна класическа победа с 3:0 у дома над завърналия се в елита тим на Нюкасъл. Димитър Бербатов откри резултата на "Олд Трафорд" в 33-та минута пред близо 75 хиляди фенове на червените дяволи. Българинът получи добър пас от съотборника си Пол Скоулс, след което безпроблемно преодоля стража на свраките за 1:0.

Четири минути преди края на първото полувреме домакините успяха да удвоят преднината си. Авторът на второто попадение за червените дяволи беше Дарън Флетчър, който получи от Уейн Рууни, след което шутира от близко разстояние с десния си крак, изпращайки кълбото в долния десен ъгъл на вратата пазена от Харпър.

В самият край на срещата Манчестър Юнайтед оформи крайното 3:0 благодарение на ветерана Райън Гигс, който влезе като резерва през втората част на мястото на Нани, който се представи добре в двубоя. Гигс получи топката в наказателното поле след пробив на Пол Скоулс, след което отправи красив удар с левия крак оставяйки безпомощен противниковия страж.

Видео: Тук

  Сподели
129