Белерин: Арсенал е като нов отбор


И. Ангелов

Белерин: Арсенал е като нов отбор

Защитникът на Арсенал Хектор Белерин разкри, че е впечатлен от работата на новия треньор Унай Емери, като испанецът набеляза редица разлики в това как новият наставник подготвя играчите за мачовете, в сравнение с легендарния Арсен Венгер, който напусна това лято след 22 години начело.

"Чувства се като нов отбор. Имаме толкова много нови хора в екипа. Жалко е за тези, които си заминаха, но аз им благодаря. Някои хора бяха в клуба дълго време. Но може да разберем, че новият треньор ще иска да остави своята марка над клуба.

"Аз съм впечатлен от Емери. Загубихме първите си две срещи, но бяхме близо и в двата случая. След мача играчите говореха, че нещата се получават. 

"С Арсен, той искаше от нас да играем по един начин, независимо от противника. Идеята беше, че можем по нашия начин да играем винаги и да победим всеки. Но Емери е концентриран над това да се подготви план за следващия съперник, който и да е. Той е с големи детайли и много професионален. Следващите няколко месеца ще са вълнуващи за всички нас. Ще достигнем едно по-високо ниво."

  Сподели
450