Юнайтед преустанови преговорите с Погба за новия договор


Н. Гавазов

Юнайтед преустанови преговорите с Погба за новия договор

Манчестър Юнайтед преустанови преговорите с полузащитника Пол Погба за нов договор. Пристигайки на разположение на националния отбор на Франция, футболистът намекна, че този сезон може да стане последен за него в клуба от "Олд Трафорд". Пол допусна, че след няколко месеца може да напусне клуба.

Сега става ясно, че коментарите на французина са предизвикали безпокойство в босовете на Юнайтед. Заради възникналата неяснота клубът от "Олд Трафорд" реши да промени плановете си за обсъждане с Погба и агент Мино Райола новата сделка.

Според информациите, ръководството на Юнайтед все още е уверено, че ще може да продължи съглашението си с Погба. Самият Пол обаче може да поиска трансфер в Барселона, ако каталунците възобновят своя интерес към него през следващото лято.

Напомняме, че вчера стана известно, че футболистът е изгладил отношенията си с мениджъра Жозе Моуриньо и няма да напуска клуба през януари, както се говореше по-рано. Съобщаваше се, че неотдавна Погба е провел преговори с Моуриньо по повод ситуацията си . Жозе е уверил французина, че вижда в него лидер на отбора и разчита на персоната му през новия сезон. Пол на свой ред е обещал на португалския специалист изцяло да се посвети на Юнайтед през сегашната кампания. Двамата са си стиснали ръцете и са дали дума да бъдат лоялни един към друг. Със случилото са запознати и босовете на клуба, които са много доволни от развилите се събития. Така Юнайтед ще може да се избави от ненужни спекулации по средата на сезона и да отдели внимание изцяло на спортната част в развитието си.

Както е известно, още през юни Погба призна, че той наистина е имал проблеми с Моуриньо. А след завръщането на полузащитника от победното за националния отбор на Франция Световно първенство пресата започна активно да свързва Барселона с френския национал. Каталунският клуб даже изпрати оферта за французина, но "червените дяволи" се отказаха от 45 милиона паунда плюс Йери Мина и Андре Гомеш.

  Сподели
465