Ходжсън ще предложи нов договор на Карагър


Н. Гавазов

Ходжсън ще предложи нов договор на Карагър

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън обяви, че в близките дни ще предложи на ветерана си Джейми Карагър нов договор, съобщава новината AFP. Специалистът смята, че с опита си защитникът ще бъде много полезен за своя отбор и ролята му ще е от съществено значение, за подобряване имиджа на клуба, който завърши позорно на седмо място във Висшата лига през миналия сезон.

Карагър се представи колебливо през сезона и на даден етап имаше спад в представянето си, но завърши кампанията в много добра форма, което му осигури място в националния обор на Англия за Световното първенство по футбол. 32 годишният футболист има само една година до края на сегашния си договор и Ходжсън обяви, че ще е щастлив, ако Карагър остане на „Анфийлд".

„Аз съм сигурен, че новият договор ще бъде подписан. В последните пет седмици толкова много неща се случиха, прекарах часове в клуба, за да обсъждам новите контракти на играчите. Сега зная, че Карагър има година до края на договора си и трябва да му го продължим. Ако ме попита обае колко още искам да играе, ще призная честно, че не знам. Но знам, че трябва да му го удължим", заяви Ходжсън.

Според информацията, на защитника ще бъде предложен най-вероятно нов контракт за срок от две години и това се очаква да стане до старта на започващото в неделя първенство.

 

  Сподели
105