Реднап: Никой от Арсенал не би бил титуляр в Челси


И. Ангелов

Реднап: Никой от Арсенал не би бил титуляр в Челси

Бившата звезда на Ливърпул Джейми Реднап сподели мнението си, че нито един от играчите на Арсенал не би намерил място в състава на лондонския враг Челси. "Артилеристите" бяха победени във втория кръг на Висшата лига с 3:2 от "сините" на Маурисио Сари, благодарение на късен гол от Маркос Алонсо. В своята рубрика за Daily Mail Реднап сподели:

"Арсенал може би показа желание след като се върна срещу Челси, но загубата с 3:2 само замаскира големите пробойни. Гледайки този отбор на Арсенал, нито един от техните играчи не би намерил място в отбора на Маурисио Сари. В сърцето на защитата Шкодран Мустафи и Сократис не изглеждат като партньори.

"На бека Сезар Азпиликуета е по-солиден в защита и по-креативен в атака от Ектор Белерин, докато Маркос Алонсо е впечатляващ от дебюта си през 2016-та. Кепа Арисабалага можеше да се справи по-добре срещу Мкхитарян за първия гол, но аз бих искал млад вратар, който е уверен да играе отзад, вместо Петр Чех, който се затруднява в момента. В центъра на терена пък нямаше място за сравнение."

  Сподели
425