Почетино е убеден, че Кейн ще избегне участта на Де Брюйне


Н. Гавазов

Почетино е убеден, че Кейн ще избегне участта на Де Брюйне

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че няма нужда от опасения за здравето на нападателя Хсри Кейн. Напомняме, че полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Брюйне не съумя пълноценно да възстанови силите си след тежкия сезон и продължителното представяне за националния отбор на Белгия на финалите на Мондиал 2018 и получи тежка травма на втората седмица от тренировките.

Както показа срещата с Нюкасъл, капитанът на англичаните Кейн също не е в много добра форма. Въпреки това, Почетино е убеден, че голмайсторът на Световното ще избегне съдбата на белгиеца.

"В нашия щаб влизат 25-30 човека, всички те са запознати с формата и здравето на играчите. Ако допуснем грешка, тя ще бъде извършена от 25-30 човека. При всички положения ние няма да рискуваме здравето на Хари.

Разбира се, че е голям риск да залагаш на играчи, които наскоро са се върнали от Световното. Изискванията на съвременния футбол просто те притискат, но ако има риск от травми, ние с помощниците ми ще получим информацията", заяви Почетино.

  Сподели
406