Брайтън надигра Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Брайтън надигра Манчестър Юнайтед

Брайтън прие Манчестър Юнайтед в срещата от втория кръг на английската Висша лига. Днес на "Американ Експрес Къмюнити Стейдиъм" двата тима се разделиха при 3:2 при голове за домакините от Мъри, Дъфи и Грос. Лукаку и Погба реализираха за Юнайтед в двете части на мача.

В 25-ата минута днес Глен Мъри откри резултата когато Марч пусна ниска топка от ляво и с елегантно отиграване Мъри матира Де Хеа за 1:0. Само 2 минути след това Дъфи удвои след като при разбъркване в полето на гостите Нокарт намери защитника за спиране и хладнокръвен удар от позиция в наказателното поле за 2:0.

В 35-ата минута Ромелу Лукаку върна надеждата за гостите с гол от близо, а точно преди почивката Баили стана причина Паскал Грос да вкара от дузпа за 3:1.

На полувремето Моуриньо реагира със смяната на Перейра и Мата с Лингард и Рашфорд, като Юнайтед доминираше във владението през второто полувреме. Без особени опасности пред вратата на противника гостите успяха да стигнат до втори гол едва в добавеното време когато резервата Фелаини спечели дузпа, а Погба реализира за крайното 3:2.

  Сподели
557