Жозе: Исках петима, не знам дали ще ми доведат и един


И. Ангелов

Жозе: Исках петима, не знам дали ще ми доведат и един

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че е предал на клуба списък от петима играчи, които би искал да бъдат привлечени преди края на трансферния прозорец на 9ти август за Висшата лига. Португалецът не заговори с особено щастие на пресконференцията след снощната загуба от Ливърпул с 4:1 в предсезонна среща, като заяви още, че не би платил пари за да гледа собствения си отбор в момента:

"Аз бих искал още двама играчи. Аз не мисля, че ще вземем двама. Аз мисля, че е възможно да вземем един. Преди няколко месеца дадох на клуба списък от петима играчи. Още чакам да видя дали ще е възможно да взема един от тези играчи. Те не ми доведоха нищо.

"Загубата дойде срещу състав, който е 30% от моя отбор. Липсваха Пол Погба, Маруан Фелаини, Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард, Неманя Матич и Антонио Валенсия. Това е нашият отбор. 

"Реферът мислеше, че играем бейсбол. Тези рефери пристигнаха погрешка. Те бяха повикани от бейсболната федерация и помислиха, че това ще свирят, но бяха изненадани, че е футбол. Атмосферата на стадиона беше добра, но ако бях на мястото на публиката нямаше да дойда. Аз не бих похарчил пари да гледам тези отбори.

"Сега Алексис е единственият атакуващ играч, който имаме. Нямаме крила и нападатели. Той е единствен и опита да даде всичко, но беше разочарован, защото искаше повече. Антонио се върна от почивката си, но може би му дадохме прекалено много. Неговото състояние не беше добро като се върна."

  Сподели
602