Астън Вила обяви подкрепата си за Стив Брус


Н. Гавазов

Астън Вила обяви подкрепата си за Стив Брус

Астън Вила изрази "пълна подкрепа" на Стив Брус, с което на практика изключи назначаването на Тиери Анри на поста мениджър на отбора. Напомняме, че с пристигането в клуба на милиардерите Насеф Савирис и Уес Еденс, бирмингамци получиха нужните инвестиции и решиха финансовите си проблеми, след което в някои жълти издания се появиха слухове, че новите съсобственици възнамеряват да назначат Анри за нов мениджър на отбора. Може би тези спекулации дойдоха след новината, че французинът е напуснал работата си в телевизията, но още тогава източници от обкръжението на Тиери казаха, че специалистът иска да се посвети на работата си в националния отбор на Белгия.

Днес двамата боса проведоха среща с Брус, след което клубът от "Вила Парк" направи официално изявление, с което изрази "пълната си подкрепа" за 57-годишния специалист.

Стив се труди във Вила от октомври 2016 година. Той спечели 41 от 89 мача. Отборът се оказа много близо до Висшата лига през месец май, но претърпя поражение от Фулъм във финала на плейофите в Чемпиъншип.

  Сподели
395