Торес нанесе удар по амбициите на Челси и Сити


Н. Гавазов

Торес нанесе удар по амбициите на Челси и Сити

Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес нанесе истински удар върху амбициите на Челси и Манчестър Сити да го привлекат при себе си, след като при завръщането си от отпуска, заяви, че се чувства много щастлив при „червените". Както е известно, 26 годишния футболист беше цяло лято свързван напускане на „Анфийлд" и слуховете го пращаха в отборите на "гражданите" и "сините". Световният шампион заяви обаче днес, че Ливърпул е най-добрия клуб в Англия и има ангажименти към него.

„Това е най-добрият клуб в страната, така че целите и очакванията винаги са високи. Надявам се ние да достигнем нашето ниво. В Ливърпул целта е да се борим винаги за всяка титла", заяви нападателят на страниците на официалния сайт на клуба.

"Миналият сезон бе много труден, но ние сме сигурни, че можем да подобрим представянето си през този. Аз съм много щастлив, че съм ту, щастлив съм, че виждам съотборниците си. Моята ангажираност и лоялност към феновете остава и е същата, както още през първия ден когато аз пристигнах тук. Гледам напред към бъдещите предизвикателства", продължава испанския национал.

„От първия ден аз се чувствам така, както Стиви (Б.ред. Джерард) или Кара (Б.ред. Карагър) или играчите, които са отдавна тук. Това е невероятно. Чувствах се сякаш съм у дома си, чувствам любовта на феновете и всички знаят, че аз съм щастлив, че играя на „Анфийлд". Както казах и по-рано - очаквам с нетърпение да започне сезона и да играя заедно с моите съотборници и за феновете", завършва Торес.

  Сподели
98