Зеедорф: Азар може да играе във всеки отбор


И. Ангелов

Зеедорф: Азар може да играе във всеки отбор

Бившият полузащитник на Реал Мадрид Кларънс Зеедорф обяви, че според него Еден Азар от Челси има качествата да играе във всеки един отбор в света. Белгиецът се спряга като един от футболистите, с които "белия балет" може да замени напусналия в посока Ювентус Кристиано Роналдо. 27-годишният Азар също намекна, че би искал да напусне Челси. Пред Sky Sports Зеедорф заяви:

"Мадрид винаги опитва да привлече най-добрите играчи и аз съм сигурен, че те ще продължат да правят това. Азар ще е добра покупка за всеки отбор, той е един от най-добрите в света.

"Неговата изобретателност е фантастична. Той изигра страхотно Световно, също. Аз нямам търпение да видя дали ще напусне Челси и къде ще отиде. 

"За Реал Мадрид, както и в други отбори, от време на време се правят големи промени. Това е един от тези моменти, но те са свикнали с това и ще останат конкурентни. Аз не зная колко ще липсва Роналдо, ще видим. Беше изумителен тези 9 години там и сега нещата продължават. Време е да се преустрои отбора с наличния материал."

  Сподели
371