Куртоа отново намекна, че ще напусне Челси


Н. Гавазов

Куртоа отново намекна, че ще напусне Челси

Вратарят на Челси Тибо Куртоа намекна, че би се радвал, ако се завърне в Мадрид през това лято. Както е известно, белгиецът навлезе в последната година на своя договор с клуба, въпреки старанието на лондончани да подпишат нова сделка с белгиеца.

Тибо намекна за евентуално напускане на "Стамфорд Бридж" през миналата седмица, заявявайки пред белгийска телевизия, че чувства сърцето си в Мадрид. Сега 26-годишният белгиец, които утре ще се изправи с националния си отбор срещу Бразилия в четвъртфинален мач от Мондиал 2018, в прав текст каза, че би искал да се прибере в Мадрид, където пребиваваше по време на престоя си в Атлетико.

"Обичам да живея в Лондон. Мадрид и Лондон са великолепни градове. Разликата е, че децата ми живеят в Мадрид. Няма да лъжа, искам да съм близо до тях. Това не означава, че ще се върна, но те са много важни за мен и аз възнамерявам да предприема действия, за да ги виждам по-често.

Не искам да говоря за това сега. Само ще кажа, че нещата ще се изяснят след края на Световното. Най-важното за мен са децата ми и аз ще реша как ще е най-добре за мен", заяви Куртоа.

  Сподели
572