Невил съветва Ливърпул да не купува Шакири


Н. Гавазов

Невил съветва Ливърпул да не купува  Шакири

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че Ливърпул не бива да купува крилото на Стоук Сити Джердан Шакири. По-рано през януари в пресата се съобщаваше, че "червените" имат интерес към Шакири, който след изпадането на тима от Висшата лига е достъпен само за 12.5 милиона паунда. Темата с интереса на Ливърпул към швейцарския национал отново набра ход през миналата седмица, като се съобщаваше, че агентът на играча вече е осъществил контакт с Клуба от "Анфийлд".

Гари Невил обаче обвини Шакири в липса на професионализъм след мача между Швейцария и Бразилия от първия кръг на груповата фаза на Мондиал 2018.

"Честно казано, аз не съм фен на Шакири. Мисля, че в Стоук той се дистанцира от своите съотборници и от тогава игра още по-зле. Те не бяха професионалисти през миналия сезон, а той бе въплъщение на това.

Той може да вкара един от най-добрите голове в турнира и да проведе един от най-добрите мачове. Но по-вероятно е да проведе тук три мача, нищо да не направи и с нищо да не бъда запомнен. Честно казано, аз не разбирам, защо такива играчи са нужни в отбора", заяви Невил.

  Сподели
192