Ливърпул - Интер, телефонът става горещ


Н. Гавазов

Ливърпул - Интер, телефонът става горещ

Ръководството на Ливърпул позволи на Хавиер Масчерано да напусне „Анфийлд", съобщи новината ESPN. Както е известно, докато беше в отпуска, капитанът на националния отбор на Аржентина не отговаряше на телефонните позвънявания на мениджъра на „мърсисайдци" Рой Ходжсън. Връщайки се в строя, полузащитникът най-накрая се срещна със специалистът на кого съобщи своето желание да напусне „червените".

„Разговорът премина в дружеска атмосфера. Всичко бе много мило и двамата бяха внимателни един с друг. Хавиер даде да се разбере, че е имал намерение да си тръгне още миналата година, когато имаше шанс да заиграе в Барселона и да спечели нещо с испанския клуб. В крайна сметка бил убеден от Бенитес да остане, но заради катастрофалното представяне на „мърсисайдци" през сезона, вече нищо не могло да го спре да се раздели с Ливърпул. В момента два клуба имат интерес към него, но дали ще отправят официално предложение е друг въпрос", заяви информатор, присъствал на срещата между двамата.

Според специалистите, най-вероятно става дума за Интер и Барселона. Според Corriere dello Sport, от днес ще започнат предварителните преговори по телефона между европейския шампион и Ливърпул, по трансфера на аржентинския национал в Интер. Успоредно с това, ще бъде обсъдена и ситуацията с Каут, към когото италианския отбор също има интерес.

 

  Сподели
117