Манчини: Нашата цел е титлата!


Н. Гавазов

Манчини: Нашата цел е титлата!

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е сигурен, че големите клубове във Висшата лига на Англия се страхуват от прекомерно големите разходи, които направиха „гражданите" през лятото. Със привличането на сръбския защитник Александър Коларов, общата сума на трансферите на Сити достигнаха почти 80 милиона паунда, а в следващите 48 часа се очаква и Балотели да се присъедини към тима. Освен това от Йистланд продължават с атаките си към Милнър и Торес, което ще надхвърли 100 милиона паунда похарчени за нови играчи.

Манчини смята, че другите отбори се страхуват от подобренията, които се правят в отбора и също така е убеден, че той и футболистите му могат да се борят за титлата.

„Дали са изплашени? Аз мисля, че е така. Вижте какво става - в момента само Манчестър Сити купува играчи. Но това е нормално, защото искаме да подобрим отбора и достигнем нивото на големите", цитира The Sun италианския специалист.

„Всички други отбори се опитват да ни окажат натиск, защото десет години имаше само четири, които се бореха за титлата. Тази година обаче ще сме пет. Имаме голяма възможност да спечелим Лигата, ако вярваме в себе си и си свършим както трябва работата. Всичко зависи от това колко бързо ще сглобим отбора. От опит зная, че след Световно първенство е много трудно това", продължава мениджърът на Сити.

„Ако си спомняте преди години къде бе Манчестър Сити, то със сигурност вървим към подобрение. Миналата година целта ни бе четвъртото място, но в предпоследния кръг срещу Тотнъм сбъркахме. Тази година целта ни е титлата. Надявам се да успеем", завършва Манчини.

 

  Сподели
124