Саня: Сити ще спечели следващите няколко титли в Англия


Н. Гавазов

Саня: Сити ще спечели следващите няколко титли в Англия

Бившият защитник на Манчестър Сити Бакари Саня оцени перспективите пред сегашния отбор на "гражданите". Напомняме, че колективът на Хосеп Гуардиола по безапелационен начин спечели титлата във Висшата лига на Англия, оставяйки втория Манчестър Юнайтед на 19 точки. Саня  е убеден, че Сити няма да спре до тук и в следващите няколко години ще продължи да триумфира в Англия.

"Те ще доминират, при това дълго време, защото в основата на отбора има млади играчи. Повечето от тях са на 22-23 години. Манчестър Сити е изградил отбор за следващите пет сезона. Мисля, че те много ще постигнат", заяви Саня.

"Според мен, Манчестър Сити ще бъде шампион в продължение на много години. Те даже ще спечелят Шампионска лига. Това ще е гръмка заявка от страна на клуба. Те бяха незначителни преди десет години, но нещата силно се промениха", каза още французинът.

"През този сезон ме порази начина, по който Манчестър Сити провеждаше мачовете си срещу големите отбори, как те играха във всеки един турнир и как спечелиха 100 точки. Не всеки отбор може да направи такова нещо. Но Манчестър Сити го направи. За тях няма граници, а Гуардиола ще ги тласка напред.

Този мениджър иска от футболистите да покажат своя максимум. Гуардиола иска всеки футболист да най-доброто от себе си. Според мен, те ще доминират", завърши Саня.

  Сподели
446