Спиъринг: Младоците на Ливърпул се опитват да впечатлят Ходжсън


П. Пенков

Спиъринг: Младоците на Ливърпул се опитват да впечатлят Ходжсън

Халфът на Ливърпул Джей Спиъринг вярва, че младите играчи в клуба са искали да впечатлят с представянето си Рой Ходжсън в приятелската среща срещу Грасхопърс завършила при нулево равенство. Интересен факт в този мач беше, че общата възраст на играчите на мърсисайдци беше точно 20 години.

"Когато имаме нов мениджър, всеки от нас трябва да си опита да го впечатли с цел да запази мястото си в отбора," сподели Спиъринг пред официалният сайт на Ливърпул.

"Това се опитахме да сторим и ние и дано се е получило. Всеки тренираме усърдно и мисля, че показахме качествата си в срещата. От вратарят до нападателите, всички дадоха най-доброто от себе си. Вярно е, че в състава ни присъстваха Лукас и Алберто Акуилани, но имаше и няколко момчета от академията ни, така че се опитвах да им помогна. Това бяха Джак Робинсън, Том Инс и Натън Екълстон. Той знаят какво точно трябва да вършат, но им беше нужна малка помощ. Това беше една от мечтите ми, да бъда капитан на отбора. Благодаря на Лукас, който ми помогна доста в двубоя. Надявам се това да не е последния им път, когато ност капитанската лента," добави халфът.

  Сподели
147