Флетчър: Целта ни е да изпреварим Ливърпул с титлите


Н. Гавазов

Флетчър: Целта ни е да изпреварим Ливърпул с титлите

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дарън Флетчър смята, че основната цел пред неговият тим в предстоящия сезон във Висшата лига е да засенчи Ливърпул, като той и съотборниците му спечелят 19 рекордна за Англия титла. Както е известно, "червените дяволи" спечелиха преди две години 18 титла с което се изравниха със своите съперници и бяха много близо до рекорда през изминалия сезон, но останаха на точка след Челси. Шотландския футболист призна, че всички в отбора са мотивирани от идеята да станат шампиони и да изпреварят по този показател Ливърпул.

"Първо и преди всичко сме мотивирани да спечелим титлата. Една 19-та такава ще бъде много чудесно нещо. Така ние ще се превърнем в най-успешния английски отбор, което означава много за нашите фенове - искаме да ги зарадваме. Когато изравнихме Ливърпул преди две години, запалянковците ни бяха много щастливи от този факт", заяви Флетчър пред The Mirror.

"Опитахме се да поставим и друг рекорд и да се превърнем в първия клуб, който е печелел титлата четири пъти подред. Като погледна назад, мисля си за това което се обърка и се надявам да използваме всички разочарованието си от миналия сезон, за да ни помогне то да си върнем титлата. Ние сме фантастичен отбор, но това не ни помогна срещу контузиите, които ни сполетяха. Карик и аз например играхме като централни защитници в определен период от време. Много ми е интересно да видя, как биха се справили например Балак и Лампард ако играят като централни защитници", завършва Флетчър.

  Сподели
146