Реднап: Можем да спечелим титлата


Н. Гавазов

Реднап: Можем да спечелим титлата

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап смята, че неговият отбор може да спечели титлата през новия сезон. Както е известно, "шпорите" изненадаха специалистите след победиха Манчестър Сити като гости и успяха да се класират за Шампионската лига.

Хари Реднап вярва, че тимът може да поднесе още една изненада и да стане шампион на Англия, което ще бъде първа титла за Тотнъм от 1961 година насам.

"Бихме могли да спечелим титлата. Ние имаме играчи и трябва да се стремим към нея. Можем да я спечели, това не е невъзможно. Някои хора може да не ни вярват и да смятат, че това което постигнахме е временно. Ние сме длъжни обаче да ги опровергаем и да постигнем по-голям успех", заяви Реднап пред журналисти.

"Смятам, че Манчестър Сити ще бъдат голям фактор за титлата, тъй като влагат много пари в играчи и ще продължават да инвестират докато нея спечелят. Миналата казах, че ще завършим в Топ 4 и там завършихме. Не може всеки път Юнайтед, Челси, Арсенал и Ливърпул да попадат в тази група. Защо те да могат, а Тотнъм не?", завършва мениджърът на "шпорите".

 

  Сподели
148