Емери разказа как ще играе Арсенал


Н. Гавазов

Емери разказа как ще играе Арсенал

Новият мениджър на Арсенал Унай Емери разказа какъв футбол ще играят "артилеристите" под негово ръководство. В сряда Арсенал  официално обяви за подписването на договор с бившия наставник на ПСЖ и Севиля, след което испанският специалист се постара да обясни какво трябва да се очаква от новия Арсенал.

"Какво ще бъде най-важно за мен? Владението на топката и преса без топката. За мен това са важни неща във футбола. Ние искаме да работим над това да станем колкото е възможно по-добри в индивидуален и колективен план", заяви Емери.

"Разбира се, всички трофеи са важни за нас и аз мисля, че можем и искаме да бъдем претенденти за тях. Не обещавам, че ще спечелим всичко, но мога да обещая, че упорито ще работя и работя.

Познавам всички играчи. Мисля, че тук са събрани добри футболисти. Предстои ми разговор с всеки един поотделно, защото искам да разбера техните мисли за това, което ни предстои заедно.

Според мен, цел за тези футболисти трябва да стане упоритата работа. На пръв поглед, с наличието на такива талантливи играчи ние трябва да бъдем претенденти за титлата във Висшата лига на Англия", заяви Емери.

  Сподели
391