Варди: Не съжалявам, че отказах на Арсенал


И. Ангелов

Варди: Не съжалявам, че отказах на Арсенал

Нападателят на Лестър Сити Джейми Варди сподели, че слуховете за негов трансфер в Арсенал не са попречили на играта му през 2016-та година, като играчът не съжалява за решението си да откаже преход в онзи период. 31-годишният англичанин бе на Евро 2016 когато слуховете се тиражираха, а сега има слухове, че различни продуценти искат правата за филм за кариерата на Варди, която може да включва и добро Световно първенство тази година.

"Не, това не беше дразнещо. Просто имаше много време, когато стояхме в стаите си и мислехме за това. Това не беше нещо, което просто можеш да оставиш назад в съзнанието си. Но аз направих решението си тогава и не погледнах назад, продължих. Играх моя футбол, справям се добре за отбора си и това ме доведе до Световното.

"Еврото беше нов опит за мен, както ще е и Световната купа, но и Европейското беше голям турнир, така че вече имам опит."

Запитан за новините относно филма за кариерата му и дали сценаристите ще отчетат Световното в Русия:

"Не съм сигурен за това. Аз знам, че нещо се случва, но всичко зависи от режисьорите и сценаристите. От мен не зависи нищо, те знаят какво искат. Ако те чакат това - край като приказка, дано го постигна."

  Сподели
407